Revco Vario Spachtel Vékonyvakolat, kapart vékonyvakolat 1,5 mm B1, 16 kg

Föbb információk
Gyártó:
Revco
Termék:
Vario Spachtel Vékonyvakolat, kapart vékonyvakolat 1,5 mm B1, 16 kg
Cikkszám:
UH-590969
Nettó súly:
16 kg
Ár
Bruttó ár:
9 990 Ft/vödör
Bevásárlólistára

Leírás


VARIO+ spachtel és struktúra vakolat

A REVCO VARIO+ egy gyárilag előkevert, kimagaslóan jól feldolgozható, vízzel hígítható, műgyanta diszperziós kötőanyagú, kvarc töltőanyagú, vödrös kiszerelésű vékonyvakolat a REVCO gyártó kínálatából. Tulajdonság javító adalékokat tartalmaz és az UV-sugárzást elnyelő, mikro-organikus fertőzésekkel szembeni ellenállást biztosító bevonatot képez a felületen.

Alkalmas régi és új épületek külső, illetve belső falazatainak díszítésére, valamint homlokzati hőszigetelő rendszerek és egyéb ásványi alapfelületek fedővakolására a megfelelő előkészítéssel és felhordást segítő kiegészítők használatával.

A REVCO Silicon vakolatok esetében több, mint 588 Impulse színkártya és több, mint 320 Vario színkártya színei közül választhatjuk ki a számunkra leginkább szimpatikus és otthonunkhoz leginkább illeszkedő színt. Ide kattintva megtekintheti az összes lehetőséget!

Az alap fehér vakolatot ezekre a színekre kevertetve is megrendelhetjük, amely ezt követően kültéri és beltéri felhasználásra is alkalmas.

Tudta? A Revco Vario+ vakolat a DECO GLITTER MAX csillámadalékkal is kombinálható, amellyel egyedi, még csillogóbb megjelenést érhet el otthona falain.


Revco Vario Spachtel Vékonyvakolat, kapart vékonyvakolat 1,5 mm B1, 16 kg

A vakolat felhelyezése előtt javasoljuk a megfelelő alapozó kiválasztását és felhordását is a kívánt felületre. Ehhez a REVCO PRIMER vakolatalapozó lehet az egyik legkézenfekvőbb választás.

A vakolat felhordásához glettvasakat, simítókat és az építkezéshez, felújításhoz használható több száz további terméket is megtalálhatja barkács webshopunk kínálatában.

  • Anyagszükséglet: Spachtel (kapart hatású) 1 mm: 1,5-1,7 kg/m2 // Spachtel (kapart hatású) 1,5 mm: 2,4-2,6 kg/m2 // Spachtel (kapart hatású) 2,5 mm: 3,0-3,2 kg/m2 // Struktúra (gördülő szemcsés) 2 mm: 2,4-2,6 kg/m2 // Struktúra (gördülő szemcsés) 3 mm: 2,7-2,9 kg/m2
  • A leírt mennyiségek tájékoztató jellegűek, függnek a felhordás módjától és az alapfelülettől. Az anyagigényt célszerű a helyszínen ellenőrizni. Anyagszükséglettel kapcsolatos felelősséget nem áll módunkban átvállalni.
  • Teljes száradási idő: 10 óra, Átvonhatóság: 24 óra múlva. Átfestés után a vakolat megjelenése megváltozhat!
  • CE jelölt termék, EN 15824:2009 harmonizált szabvány alapján a szerves kötőanyag tartalmú külső és belső vakolatok követelményei szerint
  • Tapadószilárdság: 0,9 MPa
  • Vízáteresztő képesség: W2
  • Páradiffúzió: V2
  • Hővezetési tényező, ?: 0,67 W(mxK)
  • Tűzzel szembeni ellenállás: ,,F"
  • Tűzveszélyességi osztály: Nem tűzveszélyes osztályba tartozik.


Keresse építőanyag értékesítőinket!
 

Mi, az ÚjHáz Tökölnél tudjuk, hogy mennyire fontos, hogy egyedi igényeinek megfelelően vakolhassa be otthona, melléképülete, ipari épülete, irodája falait is. Tapasztalt és szakképzett kollégáinkkal minden nap azért dolgozunk, hogy akár személyesen jön be hozzánk Tökölre (Pontos címünk: 2316 Tököl, Csépi út 2644/10. hrsz ), akár online kér segítséget értékesítőinktől, projektjei és az azokhoz kapcsolódó építőanyag beszerzések sikeresen záruljanak. Keressen minket bizalommal!